Merlin start Moofz

Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Na verschillende sporten te hebben gedaan en zelf veel trainingen te hebben gevolgd en gegeven, heb ik besloten om Moofz te beginnen.

Ik hecht veel waarde aan bewegen en een gezonde levensstijl, maar ik weet ook hoe moeilijk het kan zijn om jezelf hierin te motiveren. Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat sporten en gezond leven met ups en downs gaat. Dit wil niet zeggen dat deze ups en downs een reden zijn om te stoppen of het niet meer op te pakken.

Een aantal jaar geleden besloot ik zelf dat het tijd was voor verandering. Ik wilde gezonder gaan leven en besloot om mijn eet- en sportpatroon om te gooien. Sinds die tijd ben ik mij erg bewust van wat ik eet en de invloed dat dit eten heeft op mijn lichaam en hoe fijn het kan voelen om goed in je vel te zitten. Voor mij is sport en gezond eten nu erg motiverend. 

Ik ben er van overtuigd dat iedereen een manier van sporten en bewegen kan vinden die voor hem of haar leuk en motiverend is. Ik wil, met Moofz, mensen graag laten ervaren hoe leuk en motiverend het kan zijn om fitter en sterker te worden, beter te bewegen en lekker in je vel te zitten. Dit alles is wat sport én gezond eten met je doet!

Naast het lichamelijke aspect is sporten en gezond leven ook goed voor de mentale gezondheid. Even je hoofd leeg maken en niet denken aan alle andere dingen die nog moeten gebeuren.

Als je vraagt wat mijn doel met Moofz is? ‘Zo veel mogelijk mensen motiveren en stimuleren om in beweging te komen en te blijven!’

Ik ben er zeker van dat sporten is voor iedereen, op een eigen niveau, met een eigen doel.